Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Baby hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Babykleding
 

Wanneer de baby nog heel klein is hoef je geen onderscheid te maken tussen nacht- en dagkleding. Een kleintje trappelt graag als het in zijn bedje ligt. Dekentjes hoe goed ook ingestopt zullen niet voorkomen dat jouw baby onbedekt komt te liggen. Een trappelzak of slaapzakje is om dit te voorkomen een goede oplossing. Als jouw kind veel ouder is, kan je het over laten stappen op een pyjama.

Koop wanneer je zwanger bent niet voor de geboorte al te veel kleertjes. Vaak geven mensen uit jouw omgeving als attentie voor de geboorte van jouw kind, babykleertjes. Babykleding gaat niet lang mee. Een kleintje groeit als kool. Voor je het weet, past jouw baby dat pas gekochte hemdje al niet meer. Veel kleertjes worden te klein, omdat het babyhoofd is gegroeid en niet meer door de halsopening past. Pakjes of hemdjes met een druk- of andere knoopjes aan de halsopening is een uitkomst.
Babykleding hoeft helemaal niet duur te zijn, maar het is toch jammer als het na een paar keer aanhebben al weggedaan moet worden. De meeste kleertjes zal jouw baby maar enkele keren aanhebben. Daarom kan je kleding beter iets te groot kopen. Dit is helemaal niet erg. Zorg wel dat je voldoende kleding achter de hand hebt. Daarnaast zijn makkelijk wasbare kleertjes handig. Spugende baby's en lekkende luiers komen regelmatig voor. Een extra stel kleertjes is geen overbodige luxe.

Denk bij het kopen van kleertjes er ook aan dat luiers vaak gewisseld moeten worden. Soepele kleding die makkelijk aan en uit gaat is handig. Niet alleen voor jezelf is dan soepele kleding makkelijk. Voor je baby is soepel en zacht zittende kleding erg prettig. Het is voor een ouder leuk als je baby er leuk uitziet. Laat voor je kind het modische aspect niet belangrijker zijn dan het gemak van comfortabel zittende kleding.   
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Baby Inhoud

 

Adressen voor Babywinkels in jouw regio:


Drenthe


Flevoland


Friesland:
B
ergum - H
K
esteren - Z


Groningen


Limburg


Utrecht


Zeeland


 

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net