Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Gezondheid hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Babykwaaltjes
 
Jouw baarmoeder heeft een constante temperatuur en beschermde jouw kind tijdens jouw zwangerschap tegen de meeste infecties. Door de geboorte wordt jouw kind uit deze veilige omgeving gehaald. Jouw baby zal zich zelf moeten verweren tegen invloeden van buiten af. Als reactie hierop krijgt bijna iedere baby last van babykwaaltjes.

Voor ouders zijn die kwaaltjes best wel schrikken. De baby kan helaas niet zeggen waar het last van heeft. Ongerustheid bij de ouders grijpt al snel toe. Gelukkig is er meestal niets ernstigs aan de hand. Baby- kwaaltjes horen bij het opgroeien van jouw baby.

Het afweersysteem van een baby moet worden opgebouwd. Het moet leren hoe het zich tegen infecties kan beschermen. Zou een kind in een compleet steriele omgeving opgroeien dan zal het later moeite hebben om zichzelf tegen ziektekiemen te beschermen. Opgroeien in een hele steriele omgeving is uiteindelijk helemaal niet zo gezond. Dat een baby in zijn / haar eerste levensjaar veel last heeft van kwaaltjes hoeft helemaal niet te duiden op een baby met een zwak gestel.    
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

Inhoud
BabykwaaltjesBloedverlies

Darmkrampjes

Harde ontlasting

Koemelkallergie

Koorts

Pukkeltjes

Spugen

Verkouden

Zon
   

 

 

 

 

   


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net