Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Gezondheid hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Baby weigert aan borst te drinken
 
Jouw baby kan de borst weigeren, omdat het moeite heeft met ademhalen tijdens het drinken. Zorg tijdens het drinken ervoor dat jouw kind vrij kan ademen door zo nodig de borst met wat vingers weg van het neusje te houden. Ook een verkouden baby kan moeilijk drinken. Vraag aan jouw huisarts om neusdruppels en gebruik die voor het voeden.

Jouw baby kan ook de borst weigeren omdat het overstuur of boos is. Sus hem eerst en probeer het dan nog eens.

Verder kan de baby tijdens het voeden in slaap vallen. Let met het voeden niet teveel op de tijd en maak het dan niet wakker. Voed het meteen als het weer wakker wordt. Vooral pasgeborenen kunnen de eerste paar dagen na de bevalling veel behoefte hebben aan slapen.   
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Borstvoeding Inhoud


De eerste keer borstvoeding geven

Moedermelk

Borstvoeding:
Hoeveel & hoe vaak

Borst- verzorging

Afkolven

 

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net