Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwanger raken hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Het 'recept' voor een jongetje
 
De cellen die de man produceert zijn vrouwelijk of mannelijk. De Amerikaanse vrouwenarts prof. Shettles heeft vastgesteld dat zaadcellen die voor het mannelijke geslacht zorgen zich sneller voortbewegen dan de zaadcellen die verantwoordelijk zijn voor het vrouwelijke geslacht. Ook is vastgesteld dat de zaadcellen die voor ‘een jongen’ zorgen eerder afsterven dan de zaadcellen die ‘een meisje’ als resultaat geven. Op dit gegeven kan op een natuurlijke wijze ingespeeld worden.


Het recept voor een jongen is:

De geslachtsgemeenschap dient vlak vr of zo kort mogelijk vr het ovulatietijdstip (= het moment waarop een eicel bij de vrouw vrijkomt) plaats te vinden. De jongensverwekkende zaadcellen bereiken dan gemakkelijk als eerste het eitje, omdat ze sneller zijn dan de meisjesverwekkende zaadcellen. Het is noodzakelijk dat de geslachtsgemeenschap niet te vroeg voor de ovulatie plaats vind. Enkele dagen te vroeg verkleint de kans op een jongen. De vrouw dient een nauwkeurig schema bij te houden om exact te weten wanneer het haar gunstige dagen zijn.

Daarnaast is er in de Chinese cultuur een manier om de kans op een jongen te vergroten. Aan de hand van een conceptiekalender kan worden bepaald of de baby een jongen zal worden. Bij de voorspelling is leeftijd van de moeder en de maand van conceptie de twee belangrijkste elementen. Een zaadcel kan vijf dagen in het lichaam van de vrouw blijven leven. Niet de geslachtsdaad maar de daadwerkelijke bevruchting van de eicel (=conceptie) is van belang. Een vrouw is vruchtbaar tussen de vijfde en achttiende dag na de menstruatie.

 
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
      

< Terug naar Zwangerschap bevorderen Inhoud


Kiezen:
een jongen of een meisje

 

Chinese conceptie- kalender voor:
Een jongen

Een meisje


Vruchtbare dagen vaststellen


Zwanger- schaps voortekens


Zwanger- schapstest


Zwanger raken
& leeftijd

 

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net