Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwanger raken hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
 
 
Chinese Conceptie- kalender:
En voor een jongen,
En voor een meisje
          

       

Wordt het een jongetje of een meisje?
 
Op de vraag of de voorkeur uitgaat naar een jongen of een meisje, wordt door vele in verwachting zijnde ouders geantwoord: ‘Maakt mij niet uit, als het maar gezond is’. Natuurlijk willen we allemaal dat de baby gezond is, maar voel je niet schuldig als je toch een beetje op een meisje of juist een jongen hoopt. Je bent niet de enige.

Menig stel probeert achter gesloten deur toch zo mogelijk het geslacht van de toekomstige baby te benvloeden. Onder het motto ‘baat het niet, dan schaadt het ook niet’. Er zijn vele methodes en middelen in omloop: gaande van de tips van tante, wetenschappelijke recepten tot Chinese conceptiekalenders. Niets houdt je tegen om het in ieder geval te proberen.


 
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
Kies voor jongen of meisje:
      

< Terug naar Zwangerschap bevorderen Inhoud

 

Vruchtbare dagen vaststellen

Zwanger- schaps voortekens

Zwanger- schapstest

Zwanger raken
& leeftijd


Zwanger-
schapskwaaltjes

   

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net