Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Gezondheid hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Gezonde evenwichtige voeding
 
Zwangerschap is een bijzondere periode. Je dient nu niet alleen rekening te houden met de gezondheid van jouw eigen lichaam. Je hebt nu ook de verantwoordelijkheid voor het welzijn van de toekomstige baby.

Het is van belang wat rekening te houden met wat je eet en drinkt. De voedingsstoffen die jij binnenkrijgt dienen te worden omgezet in energie. Energie is hard nodig om jouw lichaam zich aan te laten passen aan de nieuwe situatie, om jouw ongeboren kindje goed te laten ontwikkelen en het een goede start te geven buiten de baarmoeder. Let er daarom op dat de soort voeding die je binnenkrijgt in evenwicht is.  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
Veel gestelde vragen
      

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net