Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Gezondheid hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Babyvoeding
 
Een baby voeden is niet altijd even makkelijk. Zeker de eerste paar keren is zowel voor moeder als kind wat onwennig. Zowel aan de borst als aan de fles drinken, heeft gewenning nodig van jouw baby.
Daarnaast is het aan de borst leggen van een baby iets wat je echt moet leren.

Ga niet piekeren als je de fles wilt / moet geven. Moeders geven om verscheidene redenen niet de borst. Je kan het bijvoorbeeld wel willen, maar het lukt om praktische of om gezondheidsredenen niet om borstvoeding te geven. Hoe dan ook het voeden van jouw baby is een prettig samenzijn. Neem dus uitgebreid de tijd om jouw kind te voeden.  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
Veel gestelde vragen
      

Inhoud
Babyvoeding


Borstvoeding
De allereerste borstvoeding
Aanleggen
van de baby

Afkolven & houdbaarheid moedermelk
Baby weigert
Baan & borstvoeding

Gezonde Moedermelk
Pijnlijke borsten

Flesvoeding

Keuze: Borst
of fles


Babyvoedings- tijden en - hoeveelheden
  

 

 

 

 

   


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net