Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwanger raken hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Het 'recept' voor een meisje
 
De cellen die de man produceert zijn vrouwelijk of mannelijk. De Amerikaanse vrouwenarts prof. Shettles heeft vastgesteld dat zaadcellen die voor het vrouwelijke geslacht zorgen zich langzamer voortbewegen dan de zaadcellen die verantwoordelijk zijn voor het mannelijke geslacht. Verder is vastgesteld dat de zaadcellen die voor ‘een meisje’ zorgen langer in leven blijven dan de zaadcellen die ‘een jongen’ als resultaat geven. Hier kan op een natuurlijke wijze ingespeeld worden.


Het recept voor een meisje is:

De geslachtgemeenschap dient een paar dagen vr de ovulatie (=eisprong) plaats te vinden. Een zaadcel kan ongeveer vijf dagen in het lichaam van de vrouw in leven blijven. En ‘wachten’ tot een eisprong plaats vind. De meest levensvatbare of te wel ‘de sterkste’ zaadcellen zijn de zaadcellen die voor een meisje kunnen zorgen. Na een paar dagen sterven de zaadcellen die verantwoordelijk zijn voor het mannelijke geslacht af. De vrouwelijke zaadcellen blijven over en hebben zo een betere kans om het nieuw vrijgekomen eicel te bevruchten.

Zou de geslachtsgemeenschap vlk voor de ovulatie plaatsvinden dan zullen de vrouwelijke zaadcellen voorbij ‘gezwommen’ worden door de snellere mannelijke zaadcellen. De kans op een meisje is dan verkeken. De vrouw dient dus een nauwkeurig schema bij te houden om exacte te weten wanneer het haar gunstige dagen zijn.

Daarnaast is er in de Chinese cultuur een manier om de kans op een meisje te vergroten. Aan de hand van een conceptiekalender kan worden bepaald of de baby een meisje zal worden. Bij de voorspelling is leeftijd van de moeder en de maand van conceptie de twee belangrijkste elementen. Niet de geslachtsdaad maar de daadwerkelijke bevruchting van de eicel (=conceptie) is van belang. Een vrouw is vruchtbaar tussen de vijfde en achttiende dag na de menstruatie.

 
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Zwangerschap bevorderen InhoudKiezen:
een jongen of een meisje

 

Chinese conceptie- kalender voor:
Een jongen

Een meisje


Vruchtbare dagen vaststellen


Zwanger- schaps voortekens


Zwanger- schapstest


Zwanger raken
& leeftijdZwanger-
schapskwalen

   

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net