Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwangerschap hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Echo's week 15 - 30
 
15w.gif (5105 bytes) Dit is de laatste week dat je de ongeboren baby in het geheel op het scherm kunt zien. Het hoofdje is in verhouding tot het lijfje nog steeds aan de grote kant. De vingers en teentjes zijn volgroeid.
 
20w.gif (4830 bytes) De ongeboren baby is ongeveer 22 centimeter en weegt 250 gram. Het schopt, zwaait en maakt salto’s. Misschien voel je iets in jouw buik bewegen. Zo niet dan zal het niet lang meer op zich laten wachten


 
24w.gif (4731 bytes) De ongeborene is ongeveer 32 centimeter. De oortjes zijn bijna af en hij / zij hoort steeds meer geluiden: niet alleen het gerommel van jouw darmen en het kloppen van jouw hart, maar ook jouw stem.
 
30w.gif (4959 bytes) Hij / zij spartelt rond in jouw vruchtwater, beschermd door een laagje huidsmeer, dat zijn hele lijfje van top tot teen bedekt.
      
< Terug naar Echo Inhoud
 

De echo's van week
7 - 13


Wat toont een echo? (per week)


Voordelen & nadelen van echoscopie


Medische redenen om een echo te maken


Echo laten maken voor de pret


Soorten echo's

  

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net