Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Gezondheid hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Combineer baan met borstvoeding
 
Het moederschap en een baan zijn moeilijk met elkaar te combineren, maar het is niet onmogelijk. Het geven van borstvoeding op is dan echter wel wat lastig. Daarom kolven veel werkende moeders hun melk af.

Als je een baan hebt en je wilt jouw baby toch moedermelk blijven geven dan is het zaak dat je jouw baby tijdig leert drinken uit een fles. De beste tijd om met kolven te beginnen is als de baby vier weken oud is. Dit is niet alleen om de baby uit een fles te leren drinken, maar ook om het kolven onder de knie te krijgen.

Moedermelk is beperkt houdbaar en kan niet buiten de koelkast bewaard worden. Geef eventueel instructies aan jouw oppas hoe de moedermelk op temperatuur moet worden gebracht.  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Borstvoeding Inhoud


Afkolven & houdbaarheid moedermelk

Vitamines & mineralen in Moedermelk

Borst of fles?

Borstvoeding:
Hoeveel & hoe vaak

 

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net