Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Gezondheid hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Flesvoeding klaarmaken
 
Gebruik voor het bereiden van zuigelingenvoeding altijd gekookt water. Voor de juiste bereiding dien je het water na het koken af te laten koelen tot handwarm. Dan pas voeg je de poeder aan het water toe. Zou je de poeder direct aan het kokend water toevoegen dan gaan door het kokende water vitamines verloren en geeft het tevens meer kans op klontjes in de voeding.

Op de verpakking staat aangegeven hoeveel schepjes goed is voor een juiste voeding. Voor je de voeding aan je baby geeft, controleer altijd de temperatuur. Voel bijvoorbeeld op binnenzijde van je pols of de temperatuur goed is.

Moet je onverwachts weg of ben je samen met je kind op stap neem dan een thermoskan met de zuigelingenvoeding mee. Let wel: bewaar de voeding niet langer dan twee uur in een thermoskan. De kans op bederf neemt na twee uur toe. Ga je langer dan twee uur weg, doe dan alleen voorgekookt water in de kan. Meng het poeder er pas bij op het moment dat de voeding nodig is.  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Flesvoeding Inhoud

 
Opwarmen flesvoeding

Neem hygiŽne in acht

Oeps een boertje...

Hongerige (huil) baby's

Voeding: Hoeveel & hoe vaak

Fles of borst
 

 

 

 

 

 


copyright © 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net