Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Gezondheid hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Flesvoeding & hygiŽne
 
HygiŽne is vooral in de eerste paar maanden van groot belang voor een baby. Flesvoeding klaarmaken dient dan ook met de nodige zorg omringd te worden.

Een nieuwe fles en speen moeten in de eerste maanden voor ieder gebruik uitgekookt worden. Later kan je dit bijvoorbeeld om de week doen. Ook het water voor het bereiden van flesvoeding dient gekookt te zijn geweest.

Flesvoeding kan je van te voren klaar maken, maar bewaar deze nooit buiten de koelkast. Het is belangrijk dat klaargemaakte voeding meteen in de ijskast wordt gezet. Voeding blijft in de ijskast maximaal 24 uur houdbaar. De flesvoeding kan je onder de hete kraan, in een flessenwarmer of in de magnetron verwarmen. Laat wat melk op je pols vallen om de temperatuur te controleren. Bewaar geen restjes voor later.  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Flesvoeding Inhoud

 
Flesvoeding klaarmaken

Oeps een boertje...

Hongerige (huil) baby's

Opwarmen flesvoeding

Fles of borst?

Voeding: Hoeveel & Hoe vaak

 

 

 

 

 

 


copyright © 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net